Neliöiden ulkopuolella

Luonnonkaunis pihapiiri

Viimeistellyn pihasuunnitelman myötä nautit tarkkaan harkitusta, esteettisestä ja toimivasta pihasta luonnonkauniissa maisemassa. Rakennusten valmiiksi asfaltoidut sisääntulopihat ja viimeistellyt pihaistutukset toivottavat niin asukkaat kuin vieraatkin tervetulleiksi. 

Luna: Piha

Lunassa hyvä arki ulottuu myös asunnon seinien ulkopuolelle. Pihasuunnitteluun ja valaistukseen ollaan panostettu poikkeuksellisen paljon, unohtamatta kuitenkaan luonnonmukaista ympäristöä.

Lunan asunnoissa terassit ovat kuin toinen olohuone ja siten suuressa roolissa etenkin kesäisin. Siitä syystä on tärkeää, että myös piha on viihtyisä. Pihasuunnittelusta vastaa lahjakas Minna Toivanen, jonka viimeistellyn pihasuunnitelman myötä sinä voit vain nauttia tarkkaan mietitystä esteettisestä ja toimivasta pihasta ympäri vuoden. 

Luna rakennetaan loivaan metsärinteeseen, joten se sijoittuu huomattavasti tietason yläpuolelle. Korkeuserot tasataan tukimuureilla ja niihin integroiduilla istutusaltailla, joissa kasvillisuutena ja samalla näkösuojana toimii pilarikataja ja trendikäs koristekastikka. Asuntojen sisääntuloportaikolla taas kukkii ihastuttava pikkusyreeni. Tontin sivuille istutetaan tuija-aita ja etupihan sorapintaiselle istutusalueelle kauniita ikivihreitä sekä keväisin kukkivia upeita rusokirsikoita. Sisääntulopiha on autokatoksien ja tonttiliittymien osalta asfaltoitu. 

Lunan pihat sopivat mainiosti kiireisemmällekin perheelle, sillä asuntojen sivuille osoitetut osakaspihat ovat helppohoitoisia. Keskimmäisten asuntojen osakaspihat koostuvat pienestä nurmi- ja kuntta-alueesta, jolle on istutettu pilarikatajia ja koristekirsikoita luonnolliseen kaaren muotoon. Päätyasuntojen osakaspihoilla on sorapintainen istutusalue, jossa pääkasvit ovat pilarikataja, tuija, koristekirsikka ja maanpeitehavuna tuivio. Kasvillisuuden asettelussa on haettu metsän jatkumoksi luonnollista ilmettä pyörein muodoin ja linjoin. 

Kaikki asunnot avautuvat kohti rauhoittavaa mäntymetsikköä, jonka raosta avautuu suomalaista peruskalliota ja kangasmetsää. Tähän maisemaan ei taatusti kyllästy ikinä! Ja mikä parasta, suurten ikkunoiden ansioista näkymä kehystyy aina sisätiloihin asti kuin vuodenaikojen mukaan muuttuva taulu. 

Pihasuunnittelija Minna Toivanen
Pihasuunnittelija

Minna Toivanen

Suunnittelutoimisto
Minna Toivanen Design

Omistaja, perustajajäsen.

"Käyttämällä erikokoisia kasveja ja pitämällä mielessä vuodenaikoijen vaihtelun kasvien ulkonäössä, piha pysyy mielenkiintoisena ympäri vuoden."

MINNA TOIVANEN
Ota yhteyttä

Lunan asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!