AINUTLAATUINEN ALUE

Hurmaava Hirvensalo

Luonnonkaunis ja hurmaava Hirvensalon saari on haluttu kaupunginosa Turun edustalla. Saarelle saavuttaessa merellinen ilmapiiri vie ajatukset kauas arjesta, vaikka kaikki tarpeellinen onkin lähellä tai helposti saavutettavissa. 

Luna

Harvassa ovat kaupunginosat, jotka ovat meren ympäröimiä ja joista löytyy oma hiihtokeskus ja golfkenttä. Hirvensalon omat, kehittyvät palvelut ovat lähellä kotiovea, mutta yhtä lähellä ovat luontoelämykset marjametsineen, lenkkipolkuineen ja lintutorneineen. Saarelta on mahdollista saada oma venepaikka ja merihän on tietysti lähellä. Hirvensalo onkin yhtä paljon elämäntapa kuin kaupunginosa. Sopivassa suhteessa luontoa ja palveluita, harrastusmahdollisuuksia ja omaa rauhaa. Hirvensalossa asut saaristoluonnon, meren ja aktiviteettien parissa, Turun keskustan ollessa lyhyen ajomatkan päässä. Arkisin julkisilla liikennevälineillä kauppatorille pääsee 15 minuutin välein. 

HAARLA on lapsiperheiden suosima viihtyisä ja yhteisöllinen alue Hirvensalon eteläosassa, palveluiden äärellä. Haarlan kouluun, lähimpään päiväkotiin ja lähimpään päivittäistavarakauppaan pääsee yhdellä tien ylityksellä. Haarla on asuinalueena kasvanut viime vuosina paljon ja alkaakin olla pian valmis. Lunan tontti on yksi viimeisistä vapaista rivitalotonteista Haarlan alueella. 

 

Turun kaupunki tiedostaa Hirvensalon ja naapurisaarten, Kakskerran sekä Satavan merkityksen kaupungille ja sen asukkaille. Merellisten asuinalueiden kestävä kehittäminen on merkittävä osa Turun strategiaa. Esimerkiksi lapsiperheiden palveluihin panostetaan nyt ja jatkossa. Konkreettisena ja suurimpana esimerkkinä tästä on Hirvensalon Syvälahden alueelle kesällä 2018 valmistunut n. 800 oppilaan ala- ja yläkoulu, josta löytyy myös kirjasto, päiväkoti sekä terveys- ja neuvolapalveluita.

Hirvensalon asukkaat ovat ylpeitä saarestaan, ja kaupunginosaa yhdistää ainutlaatuinen yhteishenki. Tämä näkyy vireytenä ja positiivisuutena, ja toivottaa myös uudet asukkaat lämpimästi tervetulleiksi. Alueella elää paljon lapsiperheitä ja täällä solmitaan varmasti elinikäisiä ystävyyssuhteita.

Urbaani arki luonnon keskellä

Sekä meri että Turun paras uimaranta sijaisevat kävelymatkan päässä kotiovelta ja Haarlansalmi virtaa muutaman sadan metrin päässä Lunan tontista. Iltalenkin suunnaksi voi ottaa esimerkiksi Friskalanlahden luonnonsuojelualueen ja kansallisesti merkittävän lintuvesistön, jossa pesii yli 50 lintulajia. Matkalla on mahdollista nähdä niin peuroja kuin lintulahdella laiduntavia Hereford-lehmiäkin.

 

 

Valerinkuja 1 ja 3
20900 Turku

Luna sijoittuu lapsiperheiden suosimalle rauhalliselle Haarlan alueelle, lähelle monia arjen palveluja. Haarlan kouluun, lähimpiin päiväkoteihin ja päivittäistavarakauppaan pääsee yhdellä tien ylityksellä.

Avaa kartta Google Mapsissa
KarttaLuna-logo

Luna sijoittuu lapsiperheiden suosimalle rauhalliselle Haarlan alueelle, lähelle monia arjen palveluja. Haarlan kouluun, lähimpiin päiväkoteihin ja päivittäistavarakauppaan pääsee yhdellä tien ylityksellä.

Avaa kartta Google Mapsissa
Ota yhteyttä

Lunan asuntoja myy Jaakko Kaitanen Bravo Kiinteistövälityksestä. Ota yhteyttä!